top of page

Zo zákulisia psieho hotela: Denný režim v psom hoteli Edenzen


Pre mnohých majiteľov psíkov je hotel pre psov skutočne veľkou pomocou. Hotely pre psov vytvárajú bezpečné a starostlivé prostredie pre našich chlpatých členov rodiny, keď nemôžeme byť s nimi. Zamysleli ste sa však niekedy nad tým, čo sa deje v zákulisí hotela? V tomto článku vás prevedieme typickým dňom v našom hoteli pre psov, aby sme vám poskytli náhľad ako to u nás bežne chodí.


Ranné budenie (6:00)

Deň v našom hoteli pre psov Edenzen sa zvyčajne začína skoro. Psíkovia sa budia a idú sa vyvenčiť, natiahnuť si nohy, prebehnúť sa a trávia ranný čas na čerstvom vzduchu.


Čas raňajok (7:00)

Po rannom výlete je čas na raňajky. O 7:00 ráno začíname s kŕmením a každého psíka individuálne nakŕmime. Psíkov kŕmime oddelene, aby každý mal pri jedle kľud, vrátane pomalších jedákov.


Hry, socializácia, príchod alebo odchod hostí (8:00 – 11:00)

Jedným z vrcholov dňa pre psov je hra s ostatnými kamarátmi. Po raňajkách a krátkom odpočinku začína zaujímavá časť dňa - psíkovia sa spolu hrajú, berieme ich na prechádzky, záhradu, aktívne s nimi pracujeme, organizujeme im hry a aktivity, aby sme ich psychicky a fyzicky stimulovali. Niektorí noví psíci prichádzajú a postupne ich začleňujeme do svorky, naopak niektorí odchádzajú domov.


Poludňajší odpočinok (11:00 – 14:00)

Poludňajšia siesta, čas na poludňajší odpočinok. Psíkovia odpočívajú a naberajú energiu na ďalšie aktivity. Táto doba odpočinku je kľúčová, aby sa zabezpečilo, že sa psíkovia mentálne či fyzicky nepreťažia. My medzičasom v túto dobu perieme, umývame podlahy, čistíme výbehy,...


Obed (13:00)

Kto je bežne kŕmený aj cez obed, dostáva o 13:00 svoju obednú porciu.


Popoludňajšie aktivity (14:00 – 17:00)

Popoludnie je vyplnené viacerými hrami, tréningami alebo individuálnymi prechádzkami, v závislosti od preferencií psa a úrovne energie. Aktivity sú navrhnuté tak, aby vyhovovali jedinečným potrebám každého psa, či už sú vysokoenergetické alebo uprednostňujú pokojnejšie tempo.


Večera (17:00-18:00)

Rovnako ako raňajky, aj večera je dobre zorganizovaná udalosť. Psíkovia dostávajú večeru individuálne.


Večerné aktivity a hry (18:00 – 20:00)

Pred spaním sa psíkovia ešte hrajú. To im pomáha spáliť všetku zvyšnú energiu a zabezpečiť pokojný nočný odpočinok a kvalitný spánok.


Večierka a dobrú noc (21:00-22:00)

Ako sa deň chýli ku koncu, psíkovia sú zalezení v svojich pelieškoch a začínajú sa pripravovať na spánok. Na vytvorenie upokojujúcej atmosféry im prehrávame tichú hudbu. Okolo cca 22:00 sú psíkovia posledný raz venčení, urobia svoju potrebu a idú spať.


Mnoho vecí nie je v našom harmonograme spomenutých a sú to tie, ktoré robíme priebežne podľa potreby a to napr. podávanie liekov, priebežné upratovanie po psíkoch, prípadné návštevy veterinára a iné.


Od skorého ranného budenia až po večierku, v našom hoteli každý deň pracujeme na tom, aby sme poskytovali bezpečné, čisté a obohacujúce prostredie pre vašich miláčikov, kým ste preč. Ak nám zveríte svojho chlpatého kamaráta do našej starostlivosti, môžete si byť istí, že bude v dobrých rukách a bude si užívať svoju dovolenku u nás naplno.

Image by T.R Photography 📸

Rezervácia pobytu

 0947 963 404

alebo prostredníctvom online rezervačného formuláru

bottom of page