top of page

Balíme kufor do psieho hotela: Čo zabaliť psovi na jeho dovolenku?


pes cestuje v aute

Plánovanie pobytu vášho psa v hoteli pre psov môže byť vzrušujúcim, ale aj trochu nervy drásajúcim zážitkom, najmä ak je to pre neho prvýkrát. Aby mal váš chlpatý kamarát pohodlný a príjemný pobyt, je nevyhnutné zabaliť mu všetky potrebné veci. V tomto článku vás prevedieme tým, čo všetko zbaliť, aby bol pobyt vášho psa bez stresu a príjemný pre vás aj vášho chlpáča.


V našom hoteli pre psov Edenzen vyžadujeme pri príjme psíkov na ubytovanie tieto veci:


1. Zdravotná dokumentácia - očkovací preukaz alebo pas spoločenského zvieraťa

Najprv sa uistite, že máte v poriadku zdravotnú dokumentáciu:


Záznamy o očkovaní: Vyžadujeme aktuálne očkovanie proti besnote, infekčným ochoreniam a kotercovému kašľu.

Odčervenie: Vyžadujeme aktuálne odčervenie, ideálne týždeň pred nástupom do hotela.

Kontaktné informácie: Poskytnite kontaktné informácie na vášho veterinárneho lekára, aby sme ho prípadne vedeli kontaktovať v prípade nutnosti konzultácie.


2. Strava a pochúťky


Dostatok jedla: Zabaľte dostatočné množstvo jedla pre vášho psa na celú dĺžku pobytu (plus malá rezerva) a pribaľte písomné inštrukcie ako často psíka si prajete psíka kŕmiť denne a koľko je denná dávka. V prípade, že kŕmite varenou alebo surovou stravou (BARFom), poprosíme jednotlivé porcie nabalíčkovať.

Pochúťky: Ak má váš psík obľúbené pochúťky a máte záujem aby sme mu počas pobytu podávali pamlsky, môžete mu ich pribaliť a bude ich u nás dostávať ako príležitostný zákusok alebo odmenu za dobré výkony :-)


3. Lieky, zdravotnícke potreby a doplnky stravy

Ak váš pes potrebuje lieky alebo má špecifické zdravotnícke potreby, nezabudnite mu ich pribaliť.


Lieky a doplnky stravy: Dostatočné množstvo všetkých liekov a doplnkov stravy (plus malá rezerva) na celý pobyt, ktoré pes užíva, spolu s presnými písomnými inštrukciami kedy, aké a koľko liekov podávať.

Zdravotnícke potreby: plienky, absorbčné podložky alebo iné pomôcky, treba zabaliť dostatočné množstvo na celý pobyt, vrátane malej rezervy.


4. Veci, ktoré pripomínajú domov

Prinesením predmetov, ktoré pripomínajú vášmu psovi domov alebo je na ne fixovaný, mu môžete pômocť rýchlejšie sa adaptovať na nové prostredie:


Malá deka: Obľúbená deka môže pomôcť vášmu psovi cítiť sa pohodlnejšie. Prosíme, nenoste pelechy, máme ich tu dosť.

Hračka: Ak psík má nejakú hračku, ktorá je pre neho srdečná záležitosť, môžete mu ju pribaliť. Hračiek tu máme viac než len dosť, ale obľúbená hračka psíka zabaví ďaleko viac ako naše hotelové, nakoľko ju dôverne pozná a pomôže mu v adaptácií na nové prostredie.

Miska na jedlo a pitie: misiek tu máme plno, ale existujú psíci, ktorí sú extrémne fixovaní na svoje misky a z iných sa jednoducho nenajedia a nenapijú. V takomto prípade prosíme, aby ste pribalili aj misky.


5. Obojok alebo postroj

Prosíme o pribalenie postroju alebo obojku (nie s ostňami, sťahovacie alebo retiazkové, takéto obojky z bezpečnostných dôvodov neakceptujeme). Vodítko nosiť nemusíte, máme ich dosť.


6. Zoznam núdzových kontaktov

Prosíme o poskytnutie kontaktov pre prípad núdze - dôveryhodný priateľ alebo člen rodiny.


7. Špeciálne pokyny

Ak má váš pes nejaké špeciálne diétne požiadavky, úzkosti, fóbie, potrebuje plienkovanie alebo má iné špeciálne potreby, oznámte nám ich už pri rezervácií pobytu. Jasná komunikácia vopred zaisťuje, že váš pes dostane tú najlepšiu možnú starostlivosť.


8. Trpezlivosť a pozitivita

Nakoniec si nezabudnite pribaliť trpezlivosť a pozitívnosť. Psy dokážu zachytiť vaše emócie, takže počas odchodu z domu a pri odovzdávaní psíka zostaňte pokojní a optimistickí, aby ste ubezpečili svojho chlpatého kamaráta, že všetko je v poriadku, ide len na výlet, neopúšťate ho a čoskoro sa po neho vrátite.

 

Balenie na pobyt vášho psa v hoteli pre psov môže vyžadovať určitú prípravy, ale stojí to za to, aby ste svojmu miláčikovi zabezpečili pohodlie a pohodu počas vašej neprítomnosti. Prinesením všetkých potrebných dokumentov a predmetov, poskytnutím jasných pokynov môžete zabezpečiť, že bude tento zážitok bez stresu pre vás aj vášho milovaného psieho spoločníka.

Image by T.R Photography 📸

Rezervácia pobytu

 0947 963 404

alebo prostredníctvom online rezervačného formuláru

bottom of page