top of page
edenzen

Cena za hotel pre psa: Koľko stojí hotel pre psov?


hotel pre psov cenník

Na koľko vyjde pobyt psíka v hoteli? Túto otázku si kladú mnohí majitelia psíkov, ktorí plánujú umiestniť psa do hotela pre psov a zvlášť majitelia, ktorí nemajú predchádzajúce skúsenosti. Odpoveď na túto otázku nie je úplne jednoznačná, lebo cena za pobyt psa sa v rôznych hoteloch môže líšiť a je dôležité vedieť, aké faktory ovplyvňujú tieto ceny. V tomto článku u sa ponoríme do sveta cien za ubytovanie pre psov a pomôžeme vám pochopiť, čo môžete očakávať a ako urobiť najlepšiu voľbu pre pohodu vášho domáceho maznáčika.


V prvom rade je nutné spomenúť, že nie je hotel ako hotel a jednotlivé hotely pre psov sa od seba výrazne líšia - a to predovšetkým rozsahom poskytovaných služieb, vybavením hotela a profesionalitou personálu. Tým pádom aj ceny za ponúkané služby sú rôzne.

Záleží predovšetkým od majiteľa, čo od hotela pre psov očakáva, či mu ide len o to, aby jeho pes nejako prečkal obdobie, kedy je majiteľ preč a nemá problém s faktom, že bude pes niekde len zavretý, alebo naopak, psíkovi chce dopriať presne to, čo má psík doma, aby mu nič nechýbalo alebo ešte viac.


Je jasné, že ubytovanie psa v hoteli, kde je pes celý deň len zatvorený v koterci/klietke/voliére a len čas od času vypustený von, aby sa na chvíľku prebehol, nakŕmený, maximálne vyfotený aby majiteľ videl ako sa pes má a tým všetka starostlivosť tak nejak začína a aj končí... stojí menej ako hotel, kde pes býva priamo v dome, kde sa mu venujú po všetkých stránkach, venčia ho niekoľkokrát denne aj mimo areál, hrajú sa s ním, robia dozor nad psami, venujú sa rôznym aktivitám, poskytujú základný tréning, prípadne tréningové usmerňovanie psa,...


Náš hotel pre psov Edenzen sa rozhodol ísť vlastnou cestou, cestou kvality, ktorá je pre našich psích hostí ďaleko komfortnejšia a zábavnejšia. U nás sú skrátka koterce neprípustné, nevieme si ani len predstaviť, že by sme nejakého psieho hosťa do koterca zavreli a ani žiaden koterec u nás nenájdete. Naši klienti dostávajú úplne rovnakú starostlivosť ako naše vlastné psy, rozdiely medzi nimi nerobíme. Sú s nami v dome, keď sme doma, keď sme vonku, tak sú s nami vonku, máme nad nimi prehľad, hráme sa s nimi, cvičíme, beháme, plávame, chodíme na prechádzky,... Ubytovaných psíkov máme len menšiu skupinku, u nás ich nie je niekoľko desiatok psov naraz. Vieme, že cenovo nemôžeme konkurovať vysoko komerčným kotercovým hotelom s vysokými kapacitami, ale u nás je na prvom mieste pes a jeho pohoda a naši klienti za svoje peniaze dostanú službu na úrovni, a preto je náš hotel pre psov vhodný pre klientov, ktorí hľadajú v prvom rade vysokú kvalitu služieb, nie nízku cenu. My ani nemáme záujem byť najlacnejším hotelom, našim cieľom je hlavne spokojný a štastný psík a jeho spokojný majiteľ, ktorý k nám opäť v budúcnosti s radosťou a dôverou zverí svojho miláčika.


Kompletný cenník služieb psieho hotela Edenzen


Čo všetko ovplyvňuje cenu za hotelový pobyt?


Cena za hotel pre psa je ovplyvnená viacerými faktormi:

  • lokalita - lokalita hotela je významným určovateľom ceny za hotelový pobyt, hotel pre psa, ktorý je situovaný vo veľkom meste, prípadne v okolí väčších miest, je zvyčajne drahší.

  • sezóna pobytu - niektoré hotely majú cenu za pobyt rovnakú bez rozdielu po celý rok, iné majú príplatky za prázdniny a sviatky.

  • dĺžka pobytu - niektoré hotely majú cenové zvýhodnenie pri dlhodobých pobytoch.

  • typ ubytovania - kotercový/voliérový typ ubytovania je lacnejší ako ubytovanie psa vo vnútorných priestoroch, čím lepší typ ubytovania a lepšie služby, tým je cena zvyčajne vyššia.

  • veľkosť psa - väčšina hotelov má poplatok za ubytovanie rozdelený podľa veľkosti psa, za menších psíkov sa platí zvyčajne menej.

  • profesionalita personálu a kvalita starostlivosti - keďže ubytovanie pre psov je aj celkom neregulované odvetvie, ubytovanie môže poskytovať takmer ktokoľvek, bez ohľadu na dosiahnuté skúsenosti či vzdelanie. Zákazníci by si ozaj mali dať veľký pozor, komu zverujú svojho miláčika, lebo je veľký rozdiel, ak prevádzkovateľ hotela má rád psov, jedného, prípadne dvoch vlastní a naopak ak prevádzkovateľ má reálne výrazné skúsenosti, prípadne aj vzdelanie v oblasti kynológie, vie ako na jednotlivé povahy psov, má znalosti z veterinárnej medicíny a vie rýchlo identifikovať prípadný zdravotný problém, vie ako viesť početnejšiu svorku psov, ako správne začleniť psíkov do svorky, pravidlá bezpečnosti v svorke,...

  • špeciálne potreby - ak má psík špeciálne potreby, predovšetkým zdravotného charakteru, môže to byť zohľadnené v cene.

  • doplnkové služby - ak má majiteľ záujem o doplnkové služby, ktoré hotel poskytuje - napr. zabezpečenie stravy, tak i toto je faktor, ktorý ovplyvňuje celkovú cenu za pobyt psa.

  • neočakávané komplikácie - príplatky napr. ak sučka začne v priebehu pobytu hárať.


Záverom možno povedať, že ceny za ubytovanie psov sa môžu značne líšiť, pričom cenu ovplyvňuje viacero faktorov. Pri výbere hotela pre psov je nevyhnutné zvážiť váš rozpočet, potreby vášho psa a vaše preferencie. Pamätajte, že pohodlie, bezpečnosť a šťastie vášho domáceho maznáčika by mali byť najvyššou prioritou a nájdenie správnej rovnováhy medzi cenou a kvalitou je kľúčom.



Comentários


Image by T.R Photography 📸

Rezervácia pobytu

 0947 963 404

alebo prostredníctvom online rezervačného formuláru

bottom of page